Jesteśmy matkami, które wspierają inne matki na początku macierzyńskiej drogi.

Marzymy o tym, by każda matka miała swoją wioskę wsparcia w wychowaniu dzieci. By dzięki tej wiosce miała czas dla siebie i na rozwijanie swoich pasji. Chcemy, by matki czuły się kompetentne w swojej roli, a macierzyństwo było ich siłą.

Wypożyczamy zabawki
Dajemy oddech
Pokazujemy, jak mamy

Zadeklaruj
stałe wsparcie

Wypełnij formularz, wspieraj regularnie Makatkę i stań się wspaniałym Sąsiadem lub Sąsiadką wszystkich kobiet w naszych Makatkowych wioskach! A my prześlemy Ci poradnik “Moc czułości” w formie cyfrowej, oraz w formie papierowej.

Po wypełnieniu formlurza sprawdź swoją skrzynkę e-mail i potwierdź zapis na listę naszych stałych darczyńców.

Wypełniając formularz nie podajesz danych swojej karty, aby wspierać nas regularnie ustaw w swoim banku przelew cykliczny na konto Fundacji. Dzięki deklaracjom regularnych wpłat możemy przewidywać nasz budżet na kolejne miesiące i skutecznie nim zarządzać.

Wspieraj nasze działania regularnie. Twórz piękniejsze macierzyństwo

Dzięki naszym Darczyńcom możemy mówić o macierzyństwie, uświadamiać i sprawiać, że staje się ono dla Wielu Matek lżejsze i piękniejsze. Fundacja Makatka zapewnia pomoc psychologiczną, a także jest z Matkami w ważnych dla nich chwilach po to, by w każdej z nich czuły się ważne i zauważone.

W podziękowaniu dostaniesz od nas poradnik “Moc Czułości” Martyny Niżniowskiej w formie cyfrowej

Książka “Życie ze stratą”

Konsultacja z psychologiem makatki

Tamborek – pamiątka po utraconym dziecku

Konsultacja u specjalisty

Działanie fundacji to te i wiele więcej wydatków. Dlatego będziemy wdzięczne za każdą inną wpłątę.

Moc czułości
Poradnik Martyny Niżniowskiej

Moc czułości to krótki poradnik o tym, jak dbać o kobietę w okresie okołoporodowym, jest to pozycja zawierająca sedno tego, czym kierujemy się jako. Bycie czułym, bycie empatycznym, pomoc wychodząca od potrzeby – to jest właśnie to, co chcemy pokazywać światu. Wszystko to jest w pozycji “Moc czułości”.

🌺 Jeśli jesteś Matką, podarowanie tego poradnika osobie bliskiej, może się okazać najlepszym prezentem dla Ciebie.
🌸 Jeśli chcesz zrozumieć kobietę, która jest Matką na początku macierzyńskiej drogi, to te 20 stron da Ci pakiet startowy.