Moc czułości (ebook)

37,00

Poradnik Martyny Niżniowskiej “Moc czułości” to pigułka wiedzy i wsparcia na okres połogu. Stanowi nieocenioną pomoc zarówno dla młodych matek, jak i dla ich bliskich. Przeprowadzi przez ten szczególnie wrażliwy okres z delikatnością i troską.

ISBN: 978-83-959120-2-3
Liczba stron: 20

Na stanie

SKU: 3001-1 Kategoria:

Opis

Moc czułości to krótki poradnik o tym, jak dbać o kobietę w okresie okołoporodowym. Jest to pozycja wyrażająca w pełni podejścia i wartości, jakimi kierujemy się jako doule. Bycie czułym, bycie empatycznym, pomoc wychodząca od potrzeby – to jest właśnie to, co chcemy pokazywać światu. Wszystko znajdziesz w pozycji “Moc czułości” autorstwa Martyny Niżniowskiej. Pozycja ta zawiera zarówno uważny opis przebiegu okresu poporodowego, jak i cenne wskazówki, jak dobrze go przeżyć i w pełni doświadczyć.

Autorka to psycholożka, doula i promotorka karmienia piersią. Pracuje z kobietami w okresie okołoporodowym, sama jest mamą dwójki dzieci.

E-book zostanie Ci przesłany w ciągu 24h od złożenia zamówienia. Sprawdź spam i wszystkie inne zakątki, a jeśli nie znajdziesz – daj nam znać.